Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Hotomobil’den Yeni Mobilite Çözümü: Catchy

Türk mobil yaşam markası Hotomobil’in yerli ve milli üretim sonucu hayata geçirdiği Catchy, şehir içi ulaşımı yeniden inşa etmeyi hedefliyor.

Hotomobil’in Gebze’de bulunan fabrikasında uzun süren ARGE çalışmaları sonucunda üretilen Catchy, piyasaya çıkmak için gün sayıyor. İtalya’da düzenlenen EICMA Uluslararası İki Tekerlekli Araçlar Fuarı’nda ilk kez sergilenen Catchy; tüm dünyanın yaşadığı ulaşım sorununa da büyük bir fayda sağlıyor. İstendiğinde sürücü ve yolcu için konforlu ve pratik bir 2 kişilik araç olarak kullanılabilirken, istendiğinde ise station vagona dönüşerek olağanüstü bir taşıma kapasitesi sunan Catchy bu benzersiz özelliği sayesinde sadece bir taşıma aracı değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı ve özgürlük simgesi haline geliyor. Doğa dostu çözümler sunarak kullanıcılarının mobil yaşam ekosistemini genişletmeye devam eden Hotomobil, Quadricycle sınıfına giren, Catchy ile çevreci bir yaklaşıma sahip. Şehir trafiğinde hareket özgürlüğü sunan Catchy, malzeme ve enerji kaynaklarının en az kullanımıyla çevreci bir duruş sergiliyor. 110 ila 130 km menzile sahip olan ve 45 km hıza ulaşabilen Catchy, iki kişinin rahatça yolculuk yapabileceği geniş bir oturma alanına sahiptir. Kişisel kullanımının yanı sıra sadece bir koltuğun ileri alınmasıyla kargo aracı olarak da kullanılabilen Catchy bu çok işlevli kullanımıyla sınıfının tek örneği. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020