Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Citroen Ali Tasarım Ekibi 3 Ödül Aldı

Citroën’in konsept otomobili Oli’nin tasarım ekibi, “Car Design News People” Tasarım Ödüllerinde üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Citroën, Londra’da düzenlenen “Car Design News People” Tasarım Ödülleri 2023 kapsamında üç prestijli ödül kazandı. Ödüller yenilikçi, sürdürülebilir ve futuristik tasarımıyla bilinen Citroën Oli konseptine verildi. Tasarım sürecinin tamamında mükemmelliği ele alan Car Design News People Tasarım Ödülleri; En Sürdürülebilir Tasarım Ekibi, En İyi İç Tasarım Ekibi ve En İyi Dış Tasarım olmak üzere Citroën Tasarım Ekibini 3 kategoride ödüllendirdi. Citroën’in Car Design News People Tasarım Ödülleri 2023 yolculuğu, geçtiğimiz temmuz ayında Citroën tasarım ekibinin Oli konsepti ile En İyi Dış Tasarım Ekibi, En İyi İç Tasarım Ekibi ve En Sürdürülebilir Ekip olmak üzere 15 kategoriden üçünde katılmasıyla başladı. Citroën Tasarım Başkanı Pierre Leclercq ödülle ilgili değerlendirmesinde, “Oli konseptine verilen bu üç prestijli ödülü Citroën tasarım ekibi adına almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu ödül, tasarım ekibimizin yaratıcılığını kanıtlıyor. Citroën olarak her zaman yeniliğin ön saflarında yer aldık. Bu gibi ödüller sürdürülebilir ve vizyoner tasarıma olan bağlılığımızı bir kez daha doğruluyor. Oli konsepti sadece gelecekteki mobilite vizyonumuzu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda ekibimizin çok yönlü ve verimli araçlar yaratma konusundaki becerisini de gözler önüne seriyor” dedi.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020