Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

MG4 40 Bin Euro’nun Altındaki En İyi Elektrikli Otomobil Seçildi

MG4 Electric, Amsterdam’daki RAI oditoryumunda gerçekleştirilen Fully Charged Ödülleri kapsamında tüketici oylarıyla “40.000 Euro’nun altındaki En İyi EV” seçilerek bir kez daha ödül kürsüsüne çıktı.

MG4 Electric modeli, bu kez de Amsterdam’daki RAI oditoryumunda gerçekleştirilen Fully Charged Ödülleri kapsamında rakiplerini geride bırakarak “40.000 Euro’nun altındaki En İyi EV” ödülüne layık görüldü. Organizasyonda binlerce elektrikli araç sürücüsü 15 kategorinin her birinde oy kullandı. Otomotiv devi SAIC bünyesinde üretim yapan MG, MG4 Electric modeliyle üstün bir performans sergileyerek “40.000 Euro’nun altındaki En İyi EV” kategorisinde, aralarında Dacia Spring Electric 65 Extreme, Fiat 500e Hatchback 42kW, Jeep Avenger Electric ve Volvo EX30 gibi modellerin de olduğu 8’den fazla adayı geride bıraktı. Bu ödül, MG4 Electric modelinin elektrikli araç dünyasındaki başarısını bir kez daha doğruladı. Fully Charged Ödülleri, temiz enerji ve elektrikli araçlara yönelik ilk “Tüketici Oylaması” ödülleri olarak dikkat çekiyor. Ödül bu yıl ilk kez Amsterdam’daki RAI oditoryumunda düzenlenen Fully Charged Live etkinliği kapsamında gerçekleştirildi. Çevre dostu teknolojinin öncüsü Myenergi tarafından desteklenen etkinlik, elektrikli araç geçişindeki geleceğin yanı sıra yenilenebilir enerji kaynaklarının ve yarının akıllı evlerinin gelişimini de desteklemek için elektrikliye geçiş dünyasının dört bir yanındaki liderleri ve öncüleri bir araya getiriyor. Adaylar, Fully Charged izleyicileri arasında yapılan geniş çaplı bir anket ile belirleniyor. Ardından ilk adaylar ekibin kendisi ile 15 kişilik enerji ve ulaştırma uzmanından oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Sonrasında 15 kategorinin her birinde finalistler seçiliyor. MG burada, MG4 Electric ile 40.000 Euro’nun altındaki En İyi EV kategorisinde rakiplerini geride bırakarak ödüle layık görüldü. MG İskandinav ve Benelüks CEO’su ve MG Benelüks Başkanı Aiden He, “Bu ödül, elektrikli ulaşımı tüm Avrupalı sürücüler için erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığımızın bir başka önemli kanıtı. Yeni elektrikli yaşam tarzını birlikte başlatalım ve geleceğe doğru ilerlemeye devam edelim” değerlendirmesinde bulundu.

MG4 XPower Exterior (2023)

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020