Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Jeep’te Mart Fırsatları Başladı

Jeep®, mart ayı boyunca yeni bir SUV almak isteyenlere 300 bin TL’ye 0 faiz ve 150 bin TL’ye varan takas desteği sunuyor.

Mart ayı boyuna yeni bir Jeep® sahibi olmak isteyenleri avantajlı finansman koşulları bekliyor. Jeep®, kredi, nakit indirimi ve takas kampanyalarını güçlendirerek Renegade, Compass ve Avenger’daki benzersiz fırsatları müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Jeep®’in ilk yüzde 100 elektrikli ve kendi segmentinde en çok tercih edilen modeli Avenger, kampanya süresince 150 bin TL’ye varan takas desteği ile satışa sunuluyor. 1 milyon 699 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışta olan Avenger için takas desteği yerine kredi kullanmayı tercih edenler 300 bin TL’ye kadar 12 ay vade ile yüzde 0 faizli kredi kampanyasından yararlanabiliyor. Hibrit ve plug-in hibrit versiyonlarla sunulan Jeep Compass modelinde de mart ayına özel fırsatlar kullanıcıları bekliyor. 2 milyon 137 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunulan Compass’ta, 200 bin TL’ye kadar 12 ay vade ile yüzde 0 faizli kredi kullanılabiliyor.Bu yıl, 10. yaşını kutlayan ve tanıtılmasından bu yana tüm dünyada 2 milyona yakın kullanıcı tarafından tercih edilen Renegade ise 1 milyon 710 bin 500 TL’den satışa sunuluyor. Renegade satın almak isteyenler mart ayında 200 bin TL’ye kadar 12 ay vade ile faizsiz kredi kullanabiliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020