Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Kia EV9 Dünyanın En İyi Otomobili Seçildi

Yeni Kia EV9, New York International Autoshow’da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri’nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu.

New York International Autoshow’da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri’nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerine layık görülen EV9 böylece yalnızca mart ayındaki ödül sayısını dörde çıkarmış oldu. Dünya Otomobil Ödülleri’nde, 29 ülkeyi temsil eden 100 seçkin otomotiv gazetecisinden oluşan jüri tarafından “Dünyada Yılın Otomobili” seçilen Yeni Kia EV9’un yenilikçi tasarımı, geniş iç mekanı ve teknolojisi beğeni topladı. Kia, bu ödülle birlikte aynı organizasyondan 2020 yılından bu yana toplam beş ödüle layık görülmüş oldu. Kia Başkanı ve CEO’su Ho Sung Song “EV9’un Dünyada Yılın Otomobili ve Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili seçilmesinden büyük onur duyuyoruz. Bu zafer, teknoloji ve tasarım mükemmelliğinin sınırlarını zorlamaya olan bağlılığımızın bir kanıtıdır. Kia EV9’un devam eden başarısıyla birlikte biz de dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için sürüş deneyimini yeniden tanımlamaya, olağanüstü araçlar sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020