Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Opel Corsa Elektrik, Hollanda’da Yılın Elektrikli Aracı Seçildi

Opel Corsa Elektrik, Hollanda’daki Ticari Sürücüler Derneği’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte “2024 Yılının Elektrikli Aracı” ödülüne layık görüldü.

Opel’in elektrikli B-HB segmentindeki popüler modeli Corsa Elektrik, Hollanda Ticari Sürücüler Birliği tarafından ‘Orta Segment’ araç kategorisinde “2024 Yılının Elektrikli Aracı” seçildi. Yıllardır Alman markanın en iyi satış rakamlarına ulaşan Corsa, sürüş menzili (WLTP) ve şarj hızıyla jüriyi etkilemeyi başardı. Ayrıca Corsa’nın devam etmekte olan satış başarısı ve popülaritesi de bu mükemmel değerlendirmeye katkıda bulundu. Otomobil endüstrisindeki en prestijli ödüllerden biri olan “Yılın Elektrikli Aracı” ödülü, altı yıldır Ticari Sürücüler Birliği tarafından veriliyor. Jüride Leaseplan Hollanda’dan, medya kuruluşu AutoWeek’den ve şarj çözümleri sağlayıcısı Eneco eMobility’den uzmanlar yer alıyor. Ödüle aday gösterilen araçlar ise Orta Segment, Yüksek Segment ve Üst Segment olmak üzere üç kategoride değerlendiriliyor. Ticari Sürücüler Birliği aynı zamanda pazara yeni giriş yapan veya yakın zamanda pazara sunulacak olan, gelecek vadeden elektrikli araçlar için “Yılın Gelecek Vadeden Aracı Ödülü”nü de veriyor. Aday gösterilen modeller, menzil, şarj hızı, sürüş özellikleri, çekme ağırlığı, kullanım kolaylığı, satış/kiralama fiyatı ve bulunurluk gibi çeşitli kriterlere göre değerlendiriliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020