Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Renault Ve Dacia’dan Mayıs Kampanyaları

Renault marka modellerde toplam 16, Dacia marka modellerde ise toplam 9 kampanya ile kullanıcıları cezbeden fırsatlar sunuluyor.

Renault ve Dacia, mayıs ayında geçerli olmak üzere birbirinden özel ve dikkat çeken kampanyalar yayınladı. Kullanıcılara özel fırsatlar sunan tüm kampanyalar 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya detaylarına Renault ve Dacia yetkili satıcılarından ve kurumsal web sitelerinden ulaşmak mümkün. Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan bu kampanya, Megane Sedan, Renault Megane E-Tech, Dacia Duster ve Dacia Jogger modellerinin tüm versiyonlarının satın alımında bireysel müşteriler için sunuluyor. Kampanya; 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık 16.667 TL’lik ödeme olanağı sağlıyor. Renault’nun en sevilen modellerinden Clio ve Dacia’nın en çok tercih edilen modellerinden Sandero Stepway için hazırlanan bu kampanya; Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık 18.094 TL’lik ödeme fırsatı sunuyor. Sınırlı sayıdaki 2024 Model Megane Sedan Icon 1.3 TCe EDC 140 Bg versiyonu ÖTV muaf avantajıyla, kasko ve trafik sigortası bedeli hariç 1.469.000 TL’den başlayan fiyatıyla, yine sınırlı sayıdaki 2023 Model Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 Bg modeli ise 1.415.500 TL’den başlayan özel fırsatla kullanıcıları bekliyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020