Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOSİKLET

Vespa 946 Dragon İle Ejderha Yılı’nı Kutluyor

Vespa, ilk prototipi MP6’dan esinlenilerek ürettiği 946 Serisi için, Çin Ejderha Yılı’na özel 1888 adetle sınırlı sayıda üretilen Vespa 946 Dragon modelini yollara çıkarıyor.

İtalyan yaşam tarzının ve özgür ruhun ölümsüz simgesi Vespa, Çin Ejderha Yılı’na özel sınırlı sayıda üretilen Vespa 946 Dragon ve modelle uyumlu Kolej Montu’nu satışa sunarak yeni bir çağa adım atıyor.  Vespa, Hong Kong’da özel bir Çin Ay Yeni Yılı kutlama etkinliği sonrası benzersiz bir güce sahip ve refahın simgesi olarak kabul edilen mitolojik varlık olan ejderhanın gücünden yararlanarak kendine özgü İtalyan tarzını yollara taşıyor. İkonik marka, Scooter ruhunun simgesi olan Vespa 946 modelini, özel Dragon koleksiyon versiyonu için altın rengi ile yeniden tasarladı. Bu özel seri, 1888 adetle sınırlı sayıda üretiliyor. Ayrıca dış görünümünde yılan gibi kıvrılan zümrüt yeşili bir ejderha motifi süslemesiyle de dikkat çekiyor. İtalya’da el işçiliği ile üretilen ve en ileri teknolojiyi bünyesinde barındıran Vespa 946 Dragon; cesur tasarımıyla farklı bir enerji ve güç duygusunu yansıtarak kültürlerin, yenilikçiliğin ve gelişmişliğin bir araya gelmesini simgeliyor. Vespa, aynı zamanda lansman için ve Çin Ay Yeni Yılı’na saygı niteliğinde özel bir moda ürününü de pazara sunuyor. Özel Dragon Kolej Montu, ikonik Scooter için tamamlayıcı bir nitelik taşıyor ve tarz ile mirasın bütünleşmesini yansıtıyor. Vespa 946 Dragon’un tasarımından esintiler taşıyan fitilli yün ve napa deri kollu Kolej Montu, sol cepte ve sırt bölgesinde baskı ve işlemelerin yanı sıra zümrüt yeşili bir ejderha motifine de sahip. Ayrıca montun ön yüzünde Vespa’nın ikonik V logosu ve eski bir Çin atasözü de yer alıyor. Üst düzey kaliteli malzemelerden üretilen, yenilikçi ve lüks ayrıntılara sahip bu özel koleksiyon, Ejderha Yılı’nın değerlerini yansıtıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020