Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

AUTOBEST’DEN CITROEN AMI’YE ÖDÜL

Mayıs ayından bu yana Fransa’da satışta olan Citroen Ami’ye AutoBest jürisi tarafından “Bir Yıldız Doğdu” özel ödülü verildi.

Fransa’da satışta olan Ami, kapalı ve güvenli bir kabin içinde iki kişinin seyahat etmesine izin verirken, 14 yaşından büyük herkesin kentsel ulaşımda hayatını kolaylaştıran bir alternatif olarak öne çıkıyor. Geniş kitlelere daha fazla hareket özgürlüğü sağlayan yeni elektrikli bireysel mobilite çözümünün yenilikçi yaklaşımı ödüllendirildi. Ami, yeni nesil ulaşım beklentilerine pratik bir cevap niteliğini taşıyor. Kompakt boyutu, benzersiz tasarımı ve çığır açan görsel yaklaşımı ile şehir içi ulaşımın kurallarını yeniden yazıyor. Farklı düşünme felsefesi, gerek tamamen dijital yolculuk gerek dağıtım yöntemi açısından tüm Ami ekosistemine uzanıyor. Citroen Ami sadece AutoBest jürisini etkilemekle kalmadı, aynı zamanda kullanıcıların da kalbini kazandı. Bugüne kadar Fransa’daki 2.400 müşteri, şehir için tasarlanmış bu yenilikçi kişisel mikro ulaşım çözümünü tercih etti.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020