Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Continental’den Sene Sonu Kampanyası

Continental 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kış lastikleri kampanyasıyla binek, 4X4 ve SUV lastik grubuna özel indirimler sunuyor.

Continental, kış ve dört mevsim binek, 4×4 ve SUV lastik grubunda 500 TL’ye varan indirim kampanyasıyla sürücülerin güvenli sürüş deneyimi yaşamalarına imkan sağlıyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; Continental marka 16 ve 17 inç binek, 4×4 ve SUV grubu lastiklerinde en az 2 adet lastik alımında 200 TL, 4 adet lastik alımında ise 400 TL indirim sunulurken, sürücüler 18 inç ve üzeri binek, 4×4 ve SUV grubunda en az 2 adet lastik alımında 250 TL, 4 adet lastik alımında da 500 TL indirim fırsatını yakalıyor. Sürücüler indirim kampanyalarından yararlanmanın yanı sıra aynı zamanda lastiklerini Bonus’a özel 8 taksit fırsatıyla satın alabiliyorlar.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020