Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Velar’da Aralık Kampanyası

Land Rover, Aralık ayında geçerli olmak üzere Range Rover Velar’da 400.000TL’ye 12 ay %0 faiz finansman seçeneği sunuyor.

2.0lt 180 HP ve 240 HP dizel motor seçenekleriyle tercih edilebilen Range Rover Velar, Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcıları’nda tutkunlarını bekliyor. Land Rover’ın Online Rezervasyon Platformu üzerinden  stokta olan renk ve donanım özelliklerine göre  incelenebilen Range Rover Velar, onlinesatis.landrover.com.tr adresinden rezerve de edilebiliyor. Ayrıca bu platform üzerinden Range Rover Velar ile ilgili merak edilen detaylar Online Video Chat ile anlık olarak sorulabildiği gibi, arzu edildiğinde müşteri temsilcisi ile görüntülü olarak da görüşülebiliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020