Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

BorgWarner’den Yeni Elektrik Motoru

BorgWarner, ticari araçlar için geliştirdiği HVH (High Voltage Hairpin) serisi elektromotor ürün gamının en yeni üyesi HVH 320’yi tanıttı.

Dört farklı versiyonla üretilen HVH 320 elektromotor; 800 Voltluk yapısı, şarj süresini kısaltması ve 1270 Nm’ye kadar tork üretimi sunarak çevreci ve sessiz bir çalışma ortamı sunmasıyla hem hafif hem ağır ticari araç üreticilerinin hibrit ve elektrikli araç gereksinimlerini karşılıyor. Yaklaşık yüzde 97 verimlilik ve 400 kW’ın üzerinde güç sağlayan HVH 320’nin 2024 yılında üretime alınması hedefleniyor. HVH 320; ticari araç üreticilerinin ortak bir elektrikli güç-aktarma sistemi oluşturma hedefine destek veriyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020