Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

BOM GT4 Avrupa Serisi İçin Zandvoort’ta

Borusan Otomotiv Motorsport, GT4 Avrupa Serisi’nde ülkemizi temsil eden tek takım olarak sezonun 3. ayak yarışlarına çıkmaya hazırlanıyor.

Borusan Otomotiv Motorsport, GT4 Avrupa Serisi’nin Zandvoort Pisti’nde gerçekleşecek 3. ayak yarışları için son hazırlıklarını yapıyor. 41 otomobil ve 82 sporcunun katılacağı GT4 Avrupa Serisi’nin 3. ayak yarışlarında, 11 kapı numarasıyla Yağız Gedik ve Hasan Tansu, 12 kapı numarasıyla Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler BMW M4 GT4 yarış otomobilleri ile PRO-AM kategorisinde ve genel klasmanda podyum için mücadele edecek. Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan Zandvoort Pisti, teknik açıdan olduğu kadar iklim koşulları açısından da pilotları en çok zorlayan pistlerin başında geliyor. 20 Haziran Pazar günü birer saat sürecek olan yarışların ilk etabı 11:20 – 12:20, ikinci etabı ise 18:05 – 19:05 saatleri arasında gerçekleşecek. GT4 Avrupa Serisi’nin 4. ayak yarışları ise 28-31 Temmuz tarihleri arasında Belçika’nın Spa-Francorchamps Pisti’nde gerçekleşecek. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020