Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

SKYWELL Türkiye’den Önemli Atılım

Ulu Motor’un kısa sürede elde ettiği başarılı satış grafiği, SKYWELL’in yer aldığı 15 ülkenin distribütörlüğünü ve yönetimini Türkiye’ye getirdi.

Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor bünyesinde Türkiye pazarına sunulan elektrikli otomobil markası SKYWELL, kısa sürede önemli bir başarının altına imzasını attı. Türkiye’deki henüz ilk yılında 2 bin adedi aşan sipariş alan ve bin adedin üzerinde araç teslimatına ulaşan Ulu Motor, Çin’deki SKYWELL merkezinin dikkatini çekmeyi başardı. Kısa sürede elde ettikleri başarının, SKYWELL’in yer aldığı 15 ülkenin distribütörlüğünü ve yönetimini Türkiye’ye getirdiğini söyleyen SKYWELL Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş, “Bulgaristan’dan itibaren Avusturya’ya kadar olan hatta, aralarında Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Bosna Hersek, Makedonya, Arnavutluk ve Çekya’nın yanı sıra Gürcistan’ın da olduğu toplam 15 ülkenin yönetimi ve distribütörlüğünü Türkiye’ye verildi” dedi. Ulubaş ayrıca, bugün itibariyle Türkiye çapındaki 8 adet olan SKYWELL satış noktası Skyhouse’ların 2023’te 20’ye ulaşacağını kaydetti.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020