Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

LASTİK

Continental BYD Atto 3 Orijinal Ekipmanı Oldu

Continental, BYD Atto 3 Elektrikli SUV için EcoContact 6 Q premium lastiklerin 18 inç ebatında dünya çapında orijinal ekipman onayını aldı.

Çin’in en büyük otomobil üreticilerinden BYD, tamamen elektrikli Atto 3 modeli için Continental lastiklerini dünya genelinde orijinal ekipman olarak onayladı. Kompakt SUV, 18 inç EcoContact 6 Q premium lastiklerle fabrikadan çıkacak. EcoContact 6 Q, son derece sessiz ve enerji tasarruflu sürüş için tasarlandı. Araç hareket halindeyken enerji emilimini en aza indirerek sürtünme ve yuvarlanma direncini azaltan bir kauçuk bileşimi, EcoContact 6 Q için özel olarak geliştirildi. Continental mühendisleri, lastik sırtını da iyileştirerek yuvarlanma gürültüsünün azalmasına yardımcı oldu. Kısa fren mesafelerine ek olarak premium lastik, kuru ve ıslak yollarda olağanüstü yol tutuşu ve yüksek hızlarda dahi mükemmel viraj dengesi sunuyor. Continental mühendisleri, 10 yılı aşkın bir süredir güvenlikten sıfır ödün vererek daha düşük yuvarlanma direnci, düşük yuvarlanma gürültüsü ve uzun hizmet ömrü elde etmek için lastiklerini optimize ediyor. Bunun neticesinde Continental tarafından geliştirilen tüm lastikler yalnızca elektrikli araçların özel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, uzun vadede içten yanmalı motorların emisyonlarının azaltılmasına da yardımcı oluyor. EcoContact 6 Q, 235/50 R18 101V XL, çok sayıda ülkede BYD Atto 3 modeli için onaylandı.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020