Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOSİKLET

Honda CL250 Türkiye’de

Yeni CL250 modeli turuncu, gri ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneği ile 8 Temmuz 2023 tarihinde 188 bin 500 TL satış fiyatı ile Honda bayilerinde yerini alacak.

Honda,  ilhamını 60 ve 70’lerin orijinal CL modellerinden alan CL250’yi Honda Motosiklet Türkiye’nin ürün gamı içerisinde Naked segmenti Scrambler kategorisindeki ilk motosiklet modeli olarak Türkiye yollarına çıkarmaya hazırlanıyor. Retro-modern tarzı, zengin kişiselleştirme özellikleri ile genç ve tasarım odaklı kullanıcılara hitap eden CL250; günlük kullanım, uzun rotalar ve hafif arazi sürüşünde de kullanıcıların yaşam tarzına uyum sağlıyor. Tasarım çizgileriyle dikkatleri üzerine çeken yeni Honda CL250 modeli turuncu, gri ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneği ile 8 Temmuz 2023 tarihinde 188 bin 500 TL satış fiyatı ile Honda bayilerinde yerini alacak. Honda tasarım ekibi yeni CL250 için sadelik ve dayanıklılık kavramlarına odaklanırken; motosikletin Street Scrambler tarzı öne çıkıyor. Farklı sürüş koşullarına uyumlu model, konfor ve gelişmiş bir ergonomi seviyesi sunuyor. Yuvarlak hatlı yakıt deposunun yanı sıra CL250’nin imzası olan paslanmaz çelik, ısı kalkanlı ve yüksek monte edilmiş susturucu ile egzoz çıkışları nostaljik tasarıma katkı sağlıyor. Kabartmalı Honda logolu ve dolgulu sele ile yüksek konumlu elcikler CL250’nin tasarımını tamamlıyor. Karartılmış motor ve şasiye göre ayarlanan renkleri ile kişiselleştirilebilen yeni CL250’nin 790 mm sele yüksekliği de yere kolay erişim ve geniş diz mesafesi sunuyor. Kontak anahtarı ile açılan sele içerisinde, bir kask için gerekli olan saklama alanı bulunuyor. Yüksekte konumlandırılan gidon sayesinde off-road koşullarında sürüş konforu sunan modelde, dört kalın iç lensli ön farlar dahil olmak üzere tamamen LED aydınlatma ile kullanıcılara gece sürüşlerinde de kolaylık sağlanıyor. Negatif LCD teknolojisine sahip yuvarlak gösterge panelinde; hız, vites konumu ve yakıt tüketimi gibi birçok bilgi okunaklı bir şekilde yer alıyor.  Güvenli sürüş için yeni CL250’de Acil Durum Fren Sinyali (ESS) ve ABS fren sistemi entegre çalışarak motosikletin ani fren durumlarında kaymasını engelliyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020