Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Octavia ve Fabia En İyi Otomobil Ödüllerinin Sahibi oldu

Škoda Octavia ve Fabia ‘auto motor und sport’ tarafından 92 bin 798 okuyucunun katılımıyla Best Cars 2024’te kendi kategorilerinde “En İyi Otomobil“ seçildiler.

Octavia etkileyici galibiyet serisini devam ettirerek sınıfında 11. kez üst üste ve toplamda 12. kez En İyi Otomobil ödülünü kazandı. Fabia ise, 2008 ve 2023 yıllarındaki kazandığı ödüllerin ardından üçüncü kez segmentinde ilk sırada seçilmeyi başardı. Bu yılki auto motor und sport Okuyucu Ödülleri’nde oyların yüzde 15,5’ini Kompakt Sınıf İthal Araç kategorisinde Škoda Octavia elde etti. Bir kez daha okuyucuların beğenisi toplayan Octavia, 28 rakip modele üstünlük sağlayarak En İyi Otomobil seçildi. Markanın en çok satan modeli, geçtiğimiz günlerde yenilenerek iddiasını daha da artırdı. Yeni özelliklere ve tasarım detaylarına sahip Octavia, Temmuz ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak. Dördüncü nesil Škoda Fabia modeli de, markaya yeni ödüller getirdi. Geçen yıl olduğu gibi segmentinde ilk sırayı alarak unvanını koruyan Fabia, okuyucuların oylarının yüzde 16’sını elde ederek, 19 rakibinin önünde ilk sırada yer aldı. Böylece 2008 ve 2023’teki başarılarının ardından performansı, yüksek verimliliği, sportifliği ve pratikliği bir araya getiren Fabia’nın segmentindeki başarısı devam etti.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020