Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

MG’den Mart Kampanyası

MG avantajlı finans desteklerini yeni bir otomobil sahibi olmak isteyen herkese hem benzinli hem de elektrikli modellerinde birlikte sunuyor.

MG’nin, zengin donanımı ve sınıfının üstünde boyutları ile öne çıkan ZS benzinli modeli takas destekli 994 bin TL’den başlayan fiyatı ve 0 faizli kredi avantajı ile öne çıkıyor. C-SUV segmentinin dikkatleri çeken modeli MG HS benzinli için de 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi, 80 bin TL’lik takas desteği birlikte sunuluyor. Ayrıca benzinli HS modelinde ÖTV muaf müşterilerine de özel avantajlar sağlanıyor. 577 km WLTP şehir içi menzili ile %100 elektrikli sürüş keyfini yaşatan MG4 Electric modeline; 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli krediye ek, 70 bin TL’ye varan takas desteği ile sahip olunurken, MG4 modelini satın alan tüm müşterilere 1 yıllık şarj ve Valueguard Değer Koruma Programı da hediye ediliyor.  Bir diğer %100 elektrikli model ZS EV için de 80 bin TL takas desteği ile birlikte kullanılabilen 200 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi desteği sunuluyor. MG ZS EV modelini satın alan tüm müşterilerine 1 yıllık şarj ve Valueguard Değer Koruma Programını hediye ediyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020