Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Nissan’dan Şampiyonlar Ligi Versiyonu Qashqai

2020 UEFA Şampiyonalar Ligi resmi sponsoru Nissan, Qashqai UEFA Champions League Edition modelini tanıttı.

Tasarımında UEFA Champions League (UCL) ruhunu yansıtan dokunuşlar bulunan Qashqai, aracını kişiselleştirmek ve kendini özel hissetmek isteyen sürücülerin beğenisine sunuluyor. Hayatına yenilik ve heyecan katmak isteyenler için özel olarak tasarlanan model, sınırlı sayıda satışa sunulacak. Dünyanın en özel futbol organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonalar Ligi’nde yarışan takım oyuncularının, mühendislik gerektiren ileri oyunculuk teknikleriyle Nissan’ın “heyecan mühendisliği” kavramının kesiştiğini belirten Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri, “Dünyanın en büyük futbol etkinliklerinden biri olan UEFA Champions League’e sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Futbolun çeviklik, hassasiyet ve hız gibi özellikleri, Nissan özellikleriyle de birebir özdeşleşiyor. Nissan araçlarındaki akıllı çarpışma önleme, akıllı çevre görüş, hareketli nesne algılama, kör nokta uyarı, şerit takip uyarı sistemi gibi Nissan Intelligent Mobility özellikleri, futbol müsabakalarında ortaya çıkan pozisyonlara çok benzer durumda.” açıklamasında bulundu.

SINIRLI SAYIDA SATILACAK

Sınırlı sayıda satışa sunulacak özel seride, Platinum Premium versiyonda iç ve dış mekanlarda olmak üzere önemli ayrıntılar yer alıyor. İç mekânda ilave olarak aydınlatmalı kapı eşiği ve UEFA Champions League logolu ön konsol uygulaması yer alacak. Dış mekânda ise parlak siyah arka cam altı, arka tampon, yan kapı ve ön tampon alt çıtaları ile bagaj kapağı, yan çıtalar ve ön kapılarda UEFA Champions League logo uygulaması olacak. Ayrıca 19” IBISCUS parlak siyah jantlar ve ambiyans aydınlatmaları da bu versiyonda tüketici ile buluşacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020