Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Yenilenen Megane Sedan Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Makyaj operasyonu geçiren Renault Megane Sedan, 2021’in başından itibaren yollarda olacak.

2016 yılından bu yana Türkiye’de üretilen Renault Megane Sedan yenilendi. 2021’in başından itibaren Türkiye ile beraber otuza yakın ülkede satılacak olan Megane Sedan’ın tasarımında küçük oynamalar yapılmış. Makyajlanan Megane Sedan, önde yeni bir tampona ve krom öğeler içeren yeni bir ızgaraya sahip. Gelişmiş aerodinamik verimlilik için tekerlek bombelerinin önünde hava deflektörleri yer alıyor. Otomobile profilden bakıldığında yeni bir çamurluk tasarımına kavuştuğu görülüyor. Ayrıca yeni LED farlar da dikkat çekiyor.

İÇ MEKANDA DA YENİLİKLER YAPILMIŞ

Otomobilin iç mekanında önemli yenilikler mevcut. Megane Sedan’ın döşemeleri yenilenirken, klima kontrollerinde krom kaplamalara yer verilmiş. Donanım seviyesinde bağlı olarak, elektrikli olarak ayarlanabilen sürücü koltuğu da sunuluyor. Yenilenen Megane Sedan’da donanıma göre 7.0 veya 10.2 inçlik dijital gösterge yer alıyor. Dijital gösterge paneline ek olarak donanım seviyesine bağlı olarak 9.3 inçlik multimedya ekranı da yeni modelde yer alacak. Yeni Renault Easy Link bağlantılı multimedya sistemi, tüm navigasyon ve bilgi-eğlence özelliklerinin yanı sıra Multi-Sense ayarlarını da içeriyor. Renault EASY LINK multimedya sistemi, akıllı telefonlarla aynı kodları kullanıyor. Ses tanıma özellikli sistem, Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğunun yanı sıra Google adres aramaya da sahip.

YENİ 1.0 LT MOTOR 115 BEYGİR GÜCÜNDE

Makyajlı Megane Sedan, yeni 1.0 lt bir motor sunulacak. Yakıt tüketimini azaltmak için optimize edilmiş 1.0 TCe üç silindirli yeni motor 115 HP güç üretiyor. Bu motor manuel şanzımanla satın alınabilecek. 1.3 TCe motor ise 140 HP güce sahip. Altı ileri manuel şanzıman ve yedi ileri EDC çift kavramalı otomatik şanzıman ile eşleştirilen bu motorun yanında dizel de unutulmamış. 1.5 Blue dCi motor 115 HP güce sahip. Bu motor da altı ileri manuel ve yedi ileri EDC şanzımanla satın alınabiliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020