Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

LASTİK

Audi RS6 ve RS7 Orijinal Ekipmanı Hankook

Audi RS 6 Avant ve Audi RS 7 fabrika çıkışlı olarak Hankook Ventus S1 evo 3 ve Winter i*cept evo 2 modelleri ile donatılacak.

Hankook, Audi RS 6 Avant ve Audi RS 7 Sportback modellerini fabrika çıkışı ultra yüksek performans lastikleriyle donatıyor. 600 HP gücünde motorlara sahip iki Audi performans modeli 100 km hıza sadece 3,6 saniyede çıkıyor. Orijinal ekipman olarak kullanılan lastiklerin de aynı konfor ve performansı sunması gerekiyor. RS lastikleri, endüstri standardı olan testlerin yanı sıra, Nürburgring’in efsanevi Nordschleife pistinde olası maksimum hızla kat edilen on tura dayanarak, sağlamlığını kanıtlamadığı müddetçe, fabrika çıkışında kullanılmıyor. İnanılmaz sürüş performansı ile günlük kullanım rahatlığı arasındaki bu dengeli uyumu yakalamak için Hankook, bu fazlasıyla talepkar araç segmentine uygun, her açıdan mükemmel lastikler sunuyor. Her iki yeni Audi RS modeline de Hankook’un Ventus S1 evo 3 in 275/35ZR21 (103Y) XL AO veya opsiyonel olarak 285/30ZR22 (101Y) XL AO ebatlarındaki lastikler takılıyor. Soğuk sezonda güvenli sürüş sağlamak için ise Audi RS 6 Avant ve RS 7 Sportback de Winter i*cept evo 2, 245/40R21 100V XL AO veya 285/30R22 101W XL AO ile donatılıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020