Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

LASTİK

Laufenn’den Yeni Dört Mevsim Lastik

Hankook, Laufenn marka lastik portföyüne binek otomobiller ve küçük-orta boy SUV’lar için bir dört mevsim deseni ekledi.

Hankook, Laufenn marka portföyüne binek otomobiller ve küçük-orta boy SUV’lar için yeni bir dört mevsim lastiğinin eklendiğini duyurdu. Laufenn G FIT 4S, Avrupa’da sıklıkla karşılaşılan sıcaklık aralıklarında yıl boyunca güvenli bir sürüş sağlamak için genişleyen oluklara ve yüksek tutuşlu silika bileşimine sahip. Yeni Laufenn G FIT 4S, şehir içi alanlarda ve alçak arazilerde dört mevsim güvenli bir sürüş arayan, fiyat konusunda hassas sürücüler için geliştirilmiş olup çeşitli nedenlerle yılda iki kez lastik değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Yeni Laufenn G FIT 4S, Avrupa yollarındaki dört mevsim lastikleri için geleneksel olan 3PMSF (3 Peak Mountain Snowflake) sertifikasına sahip. Başlangıçta Avrupa’da 155 ila 235 mm lastik tabanı genişliklerinde, 13 ila 18 inç boyutlarında ve 80 ila 40 serisine ait en boy oranlarında, özellikle T ila Y arasında değişen hız endekslerinde ekstra yük versiyonları olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020