Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Jeep’ten Kasım Kampanyası

Renegade ve Compass modelleri Kasım ayında sınırlı sayıda araca özel fiyatlar ve hemen teslim avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Jeep Renegade veya Compass almak isteyenler, mevcut araçlarını Jeep showroomlarına getirerek, takas desteğinden de yararlanabiliyor ve ödeme planlarıyla taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyor. Markanın köklerine atıfta bulunan Freedom Days kampanyası ile yepyeni bir Jeep sahibi olmak isteyenler, araçlarını avantajlı nakit ve takas indirimleriyle hemen teslim alabiliyor. Renegade ve Compass, takas fırsatının yanında 15 bin TL nakit indirimle showroomlarda yerini alıyor. Üstelik kampanyada ödeme planları ve taksit tutarları da müşteri tarafından belirlenebiliyor. Kasım ayında küçük SUV Jeep Renegade 289 bin 500 TL’den; Compass ise 399 Bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020