Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Volvo Gent’teki elektrikli araç üretimini Artırıyor

Volvo Cars, şarj edilebilir araçlardan oluşan Recharge ürün gamına yönelik artan talebi karşılamak için Belçika’nın Gent kentindeki fabrikasının elektrikli otomobil üretim kapasitesini üç katına çıkaracak.

Kapasite artırımı, Volvo Cars’ın 2020 yılı satış sonuçlarıyla birlikte açıklandı. Şirketin Recharge ürün ailesine yönelik tüketici talebinde ciddi bir artış kaydedildi. Recharge ürün ailesine ait otomobillerin markanın toplam satışlardaki yüzdesi 2019 yılına kıyasla 2020 yılında iki katından fazla arttı. Gent fabrikasındaki elektrikli otomobil üretim kapasitesi 2022 yılına kadar bugüne oranla üç kattan fazla artacak ve fabrikanın toplam üretim kapasitesinin yaklaşık yüzde 60’ına ulaşacak. Gent fabrikası, CMA modüler araç mimarisi üzerine yükselen ikinci bir tamamen elektrikli Volvo modelini bu yılın sonlarında üretim programına dahil etmeye hazırlanıyor. Tesis halen şirketin ilk tamamen elektrikli otomobili olan XC40 Recharge ve XC40’ın bir şarj edilebilir hibrit versiyonunu üretiyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020