Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

Alfa Romeo Racing 2021 Otomobilini Tanıttı

2021 sezonu için hazırlanan yeni C41, Alfa Romeo Racing ORLEN tarafından Varşova’da tanıtıldı. Etkileyici ve dikkat çekici bir görünüm sergileyen C41’de yeni bir Ferrari motoru görev yapacak.

Alfa Romeo Racing ORLEN yeni C41 yarış otomobilini, Varşova’da bulunan Büyük Tiyatro’nun etkileyici ortamında gerçekleştirilen törenle tanıttı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törene, sınırlı sayıda üst düzey yönetici katıldı. Törende, takım pilotları Kimi Räikkönen ve Antonio Giovinazzi ile yedek pilot Robert Kubica da C41 ile sahneye çıktı. C41, Alfa Romeo Centro Stile (Alfa Romeo Tasarım Merkezi) tarafından takımın geleneksel hale gelen kırmızı ve beyaz renklerini taşıyan yeni bir temaya sahip olarak tasarlandı. 2020 sezonunda yarışan C39’un evrimini gözler önüne seren C41, etkileyici ve dikkat çekici bir görünüm sergiliyor. Burun konisini yeniden şekillendirilen C41’de ayrıca yeni bir Ferrari motoru da görev yapıyor ve yeni motoruyla C41, Barselona’da 2021 sezon testi için piste çıkmaya hazırlanıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020