Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Skoda Mart Ayını Rekor Satışla Tamamladı

Skoda Mart ayında geçen yıla göre yüzde 299 ile sektördeki en büyük artışı gösterdi. Aynı zamanda marka tarihinin en yüksek satış adetlerini de gerçekleştiren Skoda en çok satan ilk 5 marka arasındaki yerini aldı.

Toplam binek otomobil pazarı Mart ayında yüzde 91.4 büyüyerek 76 bin 357 adetle kapanırken Skoda, 5.204 adetlik satışla birlikte yüzde 6.81’lik rakor pazar payı elde etti. Skoda Mart ayında, aylık rekorun yanı sıra 2021 yılı ilk çeyreğinde şimdiye kadarki en yüksek ilk çeyrek başarısına imza attı. 2021 yılının ilk üç ayında gerçekleşen 9 bin 842 adetlik satış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 162 artış gösterdi. 2020 yılının aynı döneminde 3.757 adetlik satışla yüzde 3.8’lik pazar payı elde etmişti. Skoda’nın Mart ayında satış performansı ise geçen yıla göre yaklaşık olarak yüzde 299 oranında arttı. İlk çeyrek verilerine göre Skoda’nın Türkiye binek otomobil pazarında payı yüzde 6.3 olarak gerçekleşti.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020