Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Hager Ve Audi’den İş Birliği

Elektrikli araç şarj istasyonları ve mikro şebeke yatırımları ile enerji verimliliği alanındaki çalışmalarını hızlandıran Hager Group, Audi e-tron modellerinin bir enerji taşıma ve enerji transfer aracı olarak da kullanılması amacıyla Audi ile iş birliğine imza attı.

Sürdürülebilir gelecek, temiz çevre endişesi ve doğaya saygı nedeniyle elektrik araçlara olan talep gün geçtikçe artarken, enerji depolama sistemleri ve kapasitelerinin de doğru kullanımı bu artışa paralel olarak önem arz ediyor.  Enerji yönetim ve dağıtım çözümlerini dünya genelindeki 25 fabrikası ile 136 ülkeye ulaştıran Hager Group, Audi’nin elektrikli otomobil ailesi e-tron’ların çift taraflı şarj (bidirectional charging) sistemine adapte olması için bir projeye başladı. Audi e-tron modellerinin tanımlanmış lokasyon ile konutların enerji sözleşme gücü sınırını aşmadan Hager sistemiyle entegre ve uygun zamanda aracın şarj olmasıyla gerektiğinde evin enerjisine destek sağlayarak enerjinin optimize kullanımıyla enerji verimliliğine destek oluyor. Tam şarj olmuş bir Audi e-tron, bir hanenin bir haftalık enerji ihtiyacını karşılayabiliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020