Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Skoda’dan İyilik Aracı

Pandemi boyunca sağlık çalışanlarına maske dağıtımı, sokak hayvanlarına mama ve çocuklara kitap dağıtımı yapan “ŠKODA İyilik Aracı“ şimdi de kanserli çocukların hizmetinde.

Skoda ve KAÇOD (Kanser Çocuğumdan Uzak Dur Derneği) arasında gerçekleşen iş birliği duyurusu Kocaeli Sağlıktan Sorumlu Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Kocaeli Üniversitesi hastane yönetimi, Çocuk Hemotoloji ve Onkoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazan Sarper ile KAÇOD Yönetim Kurulu’nun katıldığı tören ile açıklandı. KAÇOD, bilinmeyen çocukluk çağı kanserlerini tanıtmaya çalışan ve çocukların kanser tedavisi boyunca yolculuklarına destek veren bir dernek olarak öne çıkıyor. 2014 yılında kurulmasına karşın her ay en az 120 çocuğa erzak,  yol yardımı ve ameliyat masrafları gibi konularda destek veriyor. Bu iş birliği kapsamında Skoda İyilik Aracı da hastanede tedavi gören çocuklara destek paketlerini ulaştırmaya başladı. Bununla birlikte evlerinde kalan ve tedavi için hastaneye gitmesi gereken çocukların transferi de “Skoda İyilik Aracı“ ile gerçekleştirilecek.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020