Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

BOM Imola İle Sezona Başladı

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), bu yıl ile birlikte 5’inci defa aralıksız takip ettiği GT4 Avrupa Serisi’nin ilk ayak yarışlarını tamamladı.

Yeni sezona, takıma katılan yeni sporcularıyla birlikte iddialı bir giriş yapan Borusan Otomotiv Motorsport, İmola’daki sezonun ilk yarışında Yağız Gedik ve Jason Tahincioğlu’nun 11; Berkay Besler, William Burns’ün ise 12 kapı numarasıyla yarıştığı 2 adet BMW M4 GT4 otomobillerle start aldı. Cumartesi günkü yarışta Berkay Besler ve William Burns ikilisi Silver kategorisini 5. Sırada tamamlarken, Genel klasmanda 10. oldular. Takımın diğer otomobilinde mücadele eden Yağız Gedik ve Jason Tahincioğlu ise Pro-AM Kategorisi’nde 12., Genel klasman sıralamasında 23. oldular. Pazar günü koşulan ikinci yarışta Berkay Besler-William Burns, Silver kategorisinde 6., Genel klasmanda da 10. sırada kendilerine yer buldular. Yağız Gedik-Jason Tahincioğlu ise pit stop sırasında aldıkları 46 saniyelik cezanın ardından Pro-AM kategorisinde 14., Genel klasmanda ise 28. olarak günü bitirdiler. GT4 Avrupa Serisi’nin 2. Ayak yarışları 3-5 Haziran tarihlerinde Fransa’daki Paul Richard Pisti’nde gerçekleştirilecek.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020