Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

BMW’den Garanti Uzatma Kampanyası

Garanti+3 paketi ile BMW-BMWi sahipleri garanti sürelerini, tüm modellerde geçerli yüzde 40 indirimle üç yıl daha uzatabilecek.

Yasal süresi dolduktan sonra da BMW-BMWi otomobillerinin garantisini devam ettirme imkanı veren Garanti+ hizmeti şimdi ilave 3 yıl daha uzatma fırsatı sunuyor. Tüm Borusan Otomotiv BMW-BMWi Yetkili Servisleri’nde geçerli Garanti+3 paketine sınırlı bir süre için yüzde 40 indirimle sahip olunabilecek. Garanti+3 paketi kapsamında gerçekleştirilen kampanyada otomobil sahipleri 36 ay ve 200 bin kilometreye kadar ekstra garanti koşullarından faydalanabiliyor. Öncesinde 120 bin km olan üst sınırın, 200 bin km’ye yükseltilmesiyle BMW-BMWi sahiplerinin otomobillerini daha uzun süre maksimum düzeyde koruması sağlanıyor. Garanti+3 paketini satın alan müşterileri bekleyen bir diğer ayrıcalık ise BMW-BMWi Mobil Servis ve kurtarıcı hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilme imkânı. Söz konusu paketi satın alan sürücüler, 2022 yılı boyunca otomobillerinde yaşayacakları olası sıkıntılara karşın BMW-BMWi Mobil Servis ve kurtarıcı hizmetlerinden bedel ödemeden yararlanabilecek. Garanti +3 kampanyasından faydalanmak isteyen BMW-BMWi sürücüleri, tüm Borusan Otomotiv BMW yetkili servislerinden ya da https://mybmw.bmw.com.tr/garanti-guvence-paketleri?pkg=3 adresinden online olarak bu işlemi gerçekleştirebiliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020