Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

Peugeot Monza’da 9X8 Kullanacak Pilotları Açıkladı

Team Peugeot Totalenergies, 10 Temmuz’da ilk kez Monza’da piste çıkarken hangi pilotların hangi otomobili kullanacağını da resmen açıkladı.

Peugeot 9X8 Hypercar, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’na ilk kez 2022 serisinin 4’üncü ayağı olan Monza 6 Saatte (10 Temmuz) katılacak. İtalya’daki gövde gösterisine; Paul Di Resta, Mikkel Jensen, Jean-Eric Vergne #93 kapı numaralı araçla katılırken, James Rossiter, Gustavo Menezes ve Loïc Duval ise #94 kapı numaralı Peugeot 9X8 Hypercar ile katılacak. Peugeot Sport WEC Programı Teknik Direktörü Olivier Jansonnie konuyla ilgili yapmış olduğu değerlendirmede, “Çok sayıda test seansı, ortaya çıkan verilerin incelenmesi, sürüş tarzları ve sürücüler arası ilişkilerin analizinin ardından 9X8’in Monza’daki ilk yarışı için iki ekibimizi belirledik. Aracın tasarım ve geliştirme süreci boyunca, tüm pilotlarımızın sağladığı deneyim, teknik veriler ve ekip ruhu kesinlikle çok önemliydi” dedi.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020