Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak Yarışları Tamamlandı

GT4 Avrupa Serisi’nde ülkemizi temsil eden Borusan Otomotiv Motorsport(BOM), kıran kırana mücadeleye sahne olan 3. Ayak yarışlarını tamamladı.

Kurulduğu günden bu yana geçen 14 yıla 18 şampiyonluk sığdıran Borusan Otomotiv Motorsport, İtalya’nın Misano Pisti’nde 1-3 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen GT4 Avrupa Serisi 3. Ayak yarışlarını başarıyla tamamladı. 12 kapı numaralı BMW M4 GT ile ter döken Berkay Besler ve Will Burns ikilisi 1. yarışta Silver Kategori’de 5., Genel Klasmanda ise 18. oldular. 11 numaralı araç ile yarışan Yağız Gedik ve Jason Tahincioğlu ikilisi ise araçlarının rakiplerinin temasından dolayı hasar almasına rağmen yarışı Pro-AM Kategoride 13., Genel Klasmanda da 30. olarak bitirmeyi başardılar. Pazar günü geçilen ikinci yarışta Berkay Besler ve Will Burns ikilisi Silver Kategoride 5., Genel Klasmanda ise 8. olurken ilk güne göre daha sakin bir mücadeleye sahne olan Pro-AM Kategorisi’nde Yağız Gedik ve Jason Tahincioğlu 11., Genel Klasmanda da 30. olarak yarışı tamamladılar. GT4 Avrupa Serisi’nin 4. Ayak Yarışları 28-31 Temmuz tarihlerinde Belçika’nın motor sporları efsanesi pisti Spa-Francorchamps’ta gerçekleştirilecek. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020