Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Nissan Kampanyası Eylül ayında da Devam Ediyor

Nissan, Eylül ayına özel sıfır faiz kampanyası kapsamında Qashqai, Juke ve Micra modellerinde geçerli 12 ay vade için %0 faiz imkanı ve 20.000 TL’ye varan takas desteği sunuyor.

Nissan Qashqai, cazip fiyat seçeneklerine ek olarak Eylül ayı kampanyası kapsamında 150.000 TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanı veya Anahtar Teslim Fiyatında 20.000 TL takas desteği ile sunuluyor. Designpack ve üzeri donanımlarda geçerli olan Nissan Qashqai kampanyası, cazip kredi koşulları ve avantajlı takas desteği sunuyor. Nissan Juke, tüm donanım paketleri için geçerli 70.000 TL, 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı veya anahtar teslimde 15.000 TL takas desteği fırsatı ile sunuluyor. Nissan Micra, 60.000 TL için 12 ay %0 faiz oranı veya 10.000 TL takas desteği ile sunuluyor. Cazip kredi ve takas fırsatlarına ek olarak Tekna donanım seviyesine sahip otomatik vitesli Nissan Micra 561.500 TL özel indirimli fiyatla sunuluyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020