Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Renault Paris’te Gövde Gösterisi Yapacak

Renault, Dacia, Alpine ve Mobilize markaları, 6 dünya lansmanı ile 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Paris Otomobil Fuarı, 17-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Porte de Versailles sergi alanında (Salon 6) gerçekleşecek. Renault, Dacia, Alpine ve Mobilize markaları “Revolution is on” konsepti ile düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’na 6 dünya lansmanı ile katılım sağlayacak. Renault Grubu markaları en güncel yeniliklerini, ortaklıklarını ve ürün gamlarında yer alan ikonik araçları tanıtma ve sergileme fırsatı bulacak. Renault, ikonik modellerinden biri olan Renault 4’ün yeniden yorumlanan versiyonunu ve aileler için tasarlanan Kangoo E-Tech elektrikli modelinin dünya lansmanını yapacak. Renault 5’in devam eden 50. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sportif ve sıra dışı bir “show car” da sergilenecek. Renault fuarda kamuoyuna ilk kez yeni Renault Megane E-Tech %100 elektrikli ve yeni Austral E-Tech hybrid modellerini de sergileyecek. Her iki model de marka için C segmentini yeniden fethetme misyonunu üstleniyor. 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği konsept otomobiller, seri üretim modeller ve “show car” modelleri ile Renault, otomobil fuarlarına verdiği önemi gözler önüne seriyor. Dacia, Paris Otomobil Fuarı’nda görsel kimlik dönüşümünün son aşamasını sergileyecek. 2021 ortalarında iletişim ve reklam çalışmaları ile başlayan ve 2022’nin başlarında bayi ağlarının yenilenmesi ile devam eden yeni görsel kimlik uygulaması Paris’te sergilenecek tüm ürün gamı ile devam edecek. Yeni görsel kimlik, Dacia markası için stratejik bir adım ve tarihi bir otomotiv hamlesi niteliğini taşıyor. Alpine, bugünün ve yarının spor otomobillerini Paris Otomobil Fuarı’nda sergileyecek. En güncel yenilikler ve Formula 1 çözümünün yanı sıra marka, ürün ve spor stratejisinin geleceğini somutlaştıran tamamen yeni bir konsept otomobilin dünya tanıtımını yapacak. Bu aynı zamanda markanın dönüşümünde yeni bir aşamayı da temsil ediyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020