Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Castrol Ve Renault İş Birliklerini 2027’ye Uzattı

Yapılan anlaşma ile Castrol, motor yağlarını Renault ile birlikte geliştirecek ve dünya genelindeki Renault bayilerine tedarik edecek.

Dünyanın lider madeni yağ markalarından Castrol ile Renault’un 2017 yılında Renault F1 takım sponsorluğuyla başlayan iş birliği 2020 yılında Castrol’ü küresel çapta satış sonrası servis dolumu motor yağı partneri olarak seçmesiyle devam etti. 2021’de Renault F1 takımının Alpine F1 olmasıyla birlikte Formula 1’de yer alan araçların motorlarının geliştirilmesi konusunda Castrol ve Renault arasında artarak devam eden iş birliği ile binek ve ticari araçlara yönelik olarak çok daha iyi performans veren ürünler ve motorlar geliştiriliyor. Castrol ile Renault Group’un yaptığı yeni anlaşma ile de iş birlikleri 2027 sonuna kadar uzatıldı. İki şirketin yaptığı anlaşma, satış sonrası servis dolumunda kullanılacak motor yağlarını birlikte geliştirmeyi ve Renault Group markalarının (Renault, Dacia ve Alpine) dünya genelindeki bayi ağına ürün tedariğini kapsıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020