Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Honda SENSING Teknolojisi Gelişiyor

Honda, ‘Herkes için Güvenlik’ yaklaşımı ile geliştirdiği yeni nesil güvenlik teknolojileri olan SENSING 360 ve SENSING Elite’i tanıttı.

Honda, ‘Herkes için Güvenlik’ yaklaşımı ile geliştirdiği yeni nesil güvenlik teknolojileri olan SENSING 360 ve SENSING Elite’i tanıttı. Honda uzun yıllardır hem donanım hem de yazılım açısından güvenlik teknolojilerinin araştırma ve geliştirmesini sürdürerek kazaların olmadığı bir toplum için çalışmalarını sürdürüyor. Honda SENSING güvenlik ve sürüş destek sistemi, Honda’nın Japonya ve ABD’de satılan yeni otomobil modellerinin yüzde 99’unda ve dünya genelinde yüzde 86’sında kullanıma sunuluyor. Honda SENSING özelliğine sahip araçların sayısı 14 milyonu aşıyor. Temel yaklaşımlarından biri olması sebebiyle güvenlik alanında çalışmalarına önem veren ve devam eden Honda, ilk olarak 2021 yılında Seviye 3 otomatik sürüş teknolojisine uygun Trafik Sıkışıklığı Pilotu işlevine sahip Honda SENSING Elite’i pazara sundu. Honda SENSING Elite, yeni nesil teknolojiler üzerinden Honda’nın orijinal yapay zeka teknolojileriyle elde edilen gelişmiş tanıma ve anlama işlevleri sunuyor. Honda SENSING Elite’in kullanıma sunulması ile elde edilen bilgilerden yararlanılarak Honda SENSING 360 çok yönlü güvenlik ve sürüş destek sistemini geliştirildi. Honda SENSING 360, çarpışmaları önlemek için sürücüde ve aracın çevresinde meydana gelen sıra dışı koşulları tespit ederek sürücünün yükünü azaltan yeni nesil teknolojiler kullanıyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020