Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLER

Togg İGA İstanbul Havalimanı’nda Sergileniyor

Togg, ilk kez Ocak ayında ABD’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de tanıttığı Konsept Akıllı Cihazı’nı, İGA İstanbul Havalimanı’nda sergilemeye başladı.

Togg vizyonunu yansıtan ‘Konsept Akıllı Cihaz’ın yeni durağı İGA İstanbul Havalimanı oldu. Togg’un gelecekte yollara çıkaracağı diğer akıllı cihazlarla ilgili önemli ipuçları veren ‘Konsept Akıllı Cihaz’, 5 Aralık itibarıyla Türkiye’nin bir diğer vizyon projesi olan İGA İstanbul Havalimanı’nın Dış Hatlar gidiş salonunda sergilenmeye başladı. Togg’un vizyonuyla benzer şekilde sadece bugünün değil geleceğin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlanan, erişilebilir, sürdürülebilir ve akıllı teknolojileriyle insanı odak noktasına alan İGA İstanbul Havalimanı’nda ziyaretçileriyle buluşacak olan Togg Konsept Akıllı Cihaz, 15 Ocak 2023 tarihine kadar sergilenecek. Bu sergileme ile İGA İstanbul Havalimanı’nı günlük olarak kullanan on binlerce yerli ve yabancı yolcu, Togg vizyonuyla tanışma fırsatı bulacak. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020