Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Marvel R Electric’in Fiyatı Belli Oldu: 2.989.000 TL

Marvel R Electric 2.989.000 TL’den Başlayan Fiyatı ve 85.000 TL’den Başlayan Kiralama Seçeneğiyle Satışa Sunuldu!

MG’nin (Morris Garages) yeni modeli Marvel R Electric ülkemizde de satışa sunuldu. D segmentinde yer alan yüzde 100 elektrikli modelin Türkiye’de satışa sunulmasıyla MG’nin model çeşitliliği altıya yükseldi. Markanın geniş ürün gamına eklenen Marvel R Electric, 2.989.000 TL’lik başlangıç fiyatı ile premium segmentteki yerini aldı. Ayrıca Doğan Trend Otomotiv, yeni model için 85.000 TL’den başlayan fiyatlar ile kiralama seçeneği de sunuyor. Luxury ve Performance versiyonlarıyla Türkiye yollarına çıkmaya başlayan yeni modelin her iki versiyonunda da 70 kWsa kapasiteye sahip bataryalar bulunuyor. İki farklı çekiş seçeneğiyle sunulan Marvel R Electric’in Performance olarak isimlendirilen dört tekerlekten çekişli versiyonunda üç adet elektrik motorundan elde edilen azami 212 kW (288 HP) güç ve 469 km şehir içi menzil sunuluyor. Arkadan itişli versiyonda ise arka aksta bulunan iki elektrik motoru azami 132 kW (180 HP) güç üretiyor ve menzil şehir içi kullanımlarda 526 km’ye ulaşıyor. Her iki versiyonda da aracın enerjisi 70 kWsa kapasiteye sahip bir bataryadan elde ediliyor. Marvel R Electric, 11 kW kapasiteli bir yerleşik şarj cihazına sahip. Buna ek olarak, DC şarj ile aracın bataryası yaklaşık 40 dakikada yüzde 80 kapasiteye ulaşabiliyor. Ayrıca entegre ısı pompasına sahip iklim kontrolü, düşük sıcaklıklarda dahi etkileyici verimlilik seviyeleri sunuyor. MG’nin premium modeli Marvel R Electric, yüksek performansıyla da dikkat çekiyor. Performance versiyon, sahip olduğu üstün tri-motor teknolojisi ile 0-100 km/s hızlanması 4,9 saniyede tamamlarken her iki versiyon da 200 km/s hıza ulaşabiliyor. Kullanıcı, KERS seviyesini trafik yoğunluğuna göre ayarlayarak enerji geri kazanımı elde edebiliyor.

2 FARKLI VERSİYONLA SATILIYOR

Elektrikli bir otomobilin bütün avantajlarını yüksek teknolojisiyle harmanlayan Marvel R Electric,  araçtan araca şarj (V2L: vehicle-to-load) işlevi ile fark yaratıyor. Bu teknoloji, aracın bataryasındaki elektrik enerjisinin, hava kompresörü, elektrikli scooter, dizüstü bilgisayar gibi cihaz ve araçlara  aktarımına olanak tanıyor. Enerji aktarımı, başka bir bataryalı elektrikli araca da yapılabiliyor. V2L Enerji Paylaşım Özelliği ile hayata yepyeni ve ilerici bir özellik daha katılmış oluyor. Marvel R Electric, donanım özellikleri bakımından çok gelişmiş, zengin bir model olarak Premium segmentin gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor. Luxury donanımından itibaren LED farlar, 19 inçlik alaşım jantlar, elektrikli-hafızalı sürücü koltuğu, Bader Napa deri koltuklar, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, 12.3 inçlik dijital gösterge ekranı, 19.4 inçlik dokunmatik merkezi ekran, menzil artıran donanımlardan ısı pompalı klima ve aktif ön ızgara, 1.14 metrekarelik panoramik cam tavan, ambiyans aydınlatması, sanal pedallı bagaj kapağı, hafızalı yan aynalar, kablosuz telefon şarjı, 360 derece kamera, R-Welcome Akıllı Karşılama Sistemi, MG Pilot Teknolojik Sürüş Destek Sistemi ve 2500 Watt kapasiteli V2L Enerji Paylaşım Özelliği standart olarak sunuluyor. 3.699.000 TL’den satışa sunulan MG Marvel R Performance, 9 hoparlörlü BOSE ses sistemi ve Taba (Alcantara) iç döşeme seçeneği ile araç içindeki yaşam alanını benzersiz bir hale getiriyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020