Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Opel Experimental Münih’te Sergilenecek

Opel yeni konsepti Experimental’i 5-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Münih’te gerçekleşecek olan IAA Mobility’de sergileyecek.

Opel, dikkat çekici yeni Opel Experimental konsepti ile geleceğe dair bakış açısını gözler önüne seriyor. Opel Experimental, ultra modern dış tasarımıyla Opel markasının önümüzdeki yıllardaki tasarım yaklaşımını net bir vizyonla ortaya koyuyor. Konsept otomobil; ileri teknoloji aero-verimlilik özellikleri, hafif koltuklar ve tamamen yeni bir yükseltilmiş gösterge ekranı seviyesine ek olarak ferah, aydınlık bir iç mekan gibi özelliklerle de öne çıkıyor. Batarya elektrikli crossover, bu yıl 5-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Münih’te gerçekleşecek olan IAA Mobility’de dünyaya tanıtılacak. Experimental ayrıca Opel’in yeni sürdürülebilirlik ve  bireysel ulaşım vizyonunu da gözler önüne serecek. Opel CEO’su Florian Huettl; “Opel Experimental, gelecek modellere ve teknolojilere, geleceğin tasarımına, hatta yeni bir çağa ve markanın geleceğine dair vizyonumuzu ortaya koyuyor. Bu çarpıcı konsept otomobil, yol gösteren bir ışığı temsil ediyor ve bir kez daha Opel’in öncü ruhunu sergiliyor” sözleriyle yeni konsept otomobili değerlendirdi.Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mark Adams ise; “Opel Experimental konseptimiz, ‘Cesur ve Yalın’ tasarım felsefemizin daha uç noktada bir yorumunu sunarken, geleceğe yönelik vizyonumuzu da şekillendiriyor. Tasarımındaki birçok öğe ve arkasındaki fikir, gelecekteki seri üretim araçlarımızda da karşımıza çıkacak. Yeni model, dış tasarımı, çarpıcı silueti ve optimize edilmiş aerodinamik performansı ile öne çıkıyor. İç tasarım ise insanda sürükleyici ve duygusal bir kullanıcı deneyimi yaratıyor” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020