Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Doğan Trend Otomotiv MG’nin En İyi Distribütörü Seçildi

Londra’da gerçekleştirilen 2023 MG Global Bayi ve Distribütör Konferansı’nda, Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği MG Türkiye, “Yılın En İyi Distribütörü” seçildi.

Elektrikli mobilitede yenilikçi yaklaşımı ve yüksek teknolojili modelleriyle dikkatleri üzerine çeken; SAIC Motor Grubu çatısı altında yer alan MG (Morris Garages), global çaptaki en büyük organizasyonlarından biri olan 2023 MG Global Bayi ve Distribütör Konferansı’nı İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirdi. 60’tan fazla ülkeden 200’ün üzerinde yabancı ülke temsilcisinin katılım sağladığı organizayonda SAIC Motor, bayi ortaklarına küresel hedeflerini aktardı. SAIC’nin 2023 yılında Çin pazarı hariç global satış hacminin 1.2 milyon adedi bulması beklenirken, MG markasının Avrupa pazarında 250 bin adetten fazla satış yapması hedefleniyor. 2024 yılında MG markasının yıllık küresel satış hacminin 1 milyon adedi aşması öngörülürken, bu miktarın neredeyse yüzde 30’u yeni enerjili araçlar tarafından oluşturulacak. Büyüyen hedefler doğrultusunda MG, Avrupa’daki araç üretim üssünün yer seçimi sürecini de başlattı. Önümüzdeki yıl 100’üncü yaşını kutlamaya hazırlanan MG, konferans dahilinde yılın en iyi distribütörlerini ödüllendirdi. Bu kapsamda MG’yi Türkiye’de temsil eden Doğan Trend Otomotiv, yükselen satış ve satış sonrası performansıyla tüm dünya genelinde “Yılın En İyi Distribütörü” seçilerek çok önemli bir başarıya imza attı. Bu prestijli ödülün, yapılan doğru ve etkili çalışmaların bir sonucu olduğunu söyleyen Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “Doğan Trend Otomotiv olarak Türkiye’de ilk MG modelini Nisan 2021’de satışa sunduk. Yaklaşık 3 sene önce başladığımız bu yolculukta Türkiye elektrikli otomobil pazarının öncü markalarından olduk ve birçok ilke imza attık. Gerek yatırımlarımız, gerek elektrikli araç odaklı yapılanmamız ve en önemlisi cesur davranarak tüm ekibimizin gayretiyle güzel bir başarıya imza attık. Bu özel ödüle sahip olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gelecek çalışmalarımız ve yatırımlarımız için önemli bir motivasyon kaynağı olurken zamanlamanın SAIC Motor’un Avrupa’da planladığı üretim üssü için yer seçimi sürecine denk gelmesi de kıymetli oldu. Türkiye, MG’nin Avrupa’daki birinci lig ülkelerinden biri konumunda. Tüm MG ülkelerinin katıldığı ödül töreninde ülkemizin bayrağını dalgalandırmak da ayrıca bir gurur kaynağı oldu” dedi. 

MG4 XPower Exterior (2023)

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020