Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

BYD Dolphin Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil Seçildi

BYD Dolphin, AUTOBEST tarafından 2024 Avrupa’nın Satın Alınabilecek En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2024) seçildi.

AUTOBEST jürisinde yer alan 31 Avrupa ülkesini temsil eden 31 gazeteci, Dolphin’in sunduğu özelliklerle onu ilk sıraya taşıdı. Toplam 20.057 puan ile BYD Dolphin, Avusturya’da Teesdorf Pisti’nde gerçekleştirilen kapsamlı testlerin ardından diğer 3 finalistin önünde birinci sırada yer aldı. Jüri üyeleri BYD Dolphin’in konforu, kalitesi ve üst düzey sürüş deneyiminin yanı sıra otomobilin geniş iç hacmini ve keyifli kullanımını da takdir etti. BYD’nin sunduğu üst düzey garanti kapsamı, düşük kullanım maliyetleri, yüksek standart donanımları ve teknolojik özellikleri de öne çıkarıldı. Dolphin modelini en mantıklı ve satın alınabilecek en iyi otomobil olarak gösteren jüri üyeleri, BYD’nin elektrikli otomobilinin fiyat/kalite/menzil konusunda rakipsiz olduğunun altını çizdiler. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020