Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Audi, 2023 OMR Festivalinde Kişisel Alana Odaklandı

Avrupa’nın en büyük dijital pazarlama ve teknoloji etkinliği olarak kabul edilen Online Marketing Rockstars-OMR Festivali, Audi’nin ana sponsorluğunda düzenlendi.

OMR 2023’teki standını ilerici bir mimari ve premium ambiyansla hazırlayan Audi, markayı ve teknolojisini tanımak ve geleceğin sürüş deneyimini keşfetmek isteyen ziyaretçilere, standın interaktif dijital unsurlarıyla eğlenceli bir fırsat sundu. Festivalin açılışında konuşan AUDI AG Dijital Deneyim ve İşletme Başkanı Giorgio Delucchi “Tasarım ve Dijital- Audi dönüşümü nasıl yönlendiriyor”; AUDI AG Dış Tasarım Başkanı Stephan Fahr-Becker da “ Audi Tasarımına İçgörü: Estetik Zeka” konularında konuştular. Audi festivalde, hali hazırda stratejik olarak odaklandığı dijital, performans, tasarım ve sürdürülebilirlik konularının da dahil olduğu birçok alanda deneyimler sundu. Müşterileri yeni deneyimlerle şaşırtmaya devam etmeyi amaçladıklarını belirten AUDI AG Almanya Pazarlama Müdürü Linda Kurz “Bu nedenle fuar standımızı ilk kez bir show aracı olmadan, sürüş biçimleri veya modellerden bağımsız olarak tasarladık. İnsanlara, onların duygularına ve deneyimlerine odaklanmak asıl amacımız oldu.” dedi. Audi‘nin, insan merkezli bir yaklaşım benimseyerek, konsept otomobillerinin geliştirilmesinde daha önceki otomobil tasarımı geleneklerini yıktığı Sphere konsept otomobilleri festivaldeki ilham kaynağını oluşturdu. Doğada veya şehirde maceraya her zaman hazır olan bu modeller, hem içinde hem de dışında bir farklılaşma ustası. Yenilikçi işletim konsepti, bilgi, içerik ve etkileşimli unsurları yüzeylere ve otomobilin içindeki alanlara yansıtarak fiziksel ve sanal dünyaları (“karma gerçeklik”) harmanlıyor. Geçmişte otomobiller teknolojik bir bakış açısıyla düşünülürdü. Bu yönelim otomobilin yönünü belirler ve görünüme, özelliklere, iç mekana ve hatta yolcuların oturma pozisyona kadar birçok alana belirleyici olurdu. Şimdi bunu tersine çeviren Audi, Personal Sphere’in vaat ettiği geleceğin iç mekan deneyimini fuar standında hayata geçirdi. Geleceğin Audi’sinde odak noktası birey olarak insan. OMR Festivali’ndeki stand sloganı olan “Kendi alanınıza adım atın”a sadık kalan Audi, otomobili birey etrafında; içten dışa sistematik olarak tasarlanmış interaktif bir “Kişisel Küre” olarak geliştiriyor. Geleceğin Audi’si, kusursuz ve özelleştirilebilir bir kullanıcı deneyimi yaratmak için çekici bir tasarım, yüksek kaliteli malzemeler ve dijital unsurları bir araya getiriyor. Kullanıcının bakış açısıyla geliştirilen modeller, akıllı, sezgisel ve kişisel bir deneyim sunuyor. Audi, OMR Festivali’ndeki etkileşimli alanıyla, dijital teknolojiyle etkileşim kurarken veri güvenliği bir yana, bireyin duyuları ve duygularının oynadığı önemli role odaklandı. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020